David Beckham on ”kaikkien aikojen suurimpia urheilufloppeja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren mediakohun saattelemana aikoinaan Yhdysvaltoihin muuttanut ja amerikkalaiseen Los Angeles Galaxy -joukkueeseen viideksi vuodeksi 250 miljoonan dollarin sopimuksella kiinnitetty jalkapalloilija David Beckham ei ole tällä hetkellä uransa huipulla.

Beckham suututti keväällä puheillaan joukkueen fanit, koska hän ilmoitti haluavansa palata Eurooppaan laadukkaamman jalkapallon pariin. Fanit ottivat hänet seuraavassa pelissä vastaan buuauksin ja häntä herjaavin kyltein. Eilen Beckham juhlisti Lontoossa Englannin maajoukkueen 3-0 voittoa Unkarin maaottelusta, mutta samaan aikaan hänet nimettiin Yhdysvalloissa yhdeksi kaikkien aikojen suurimmisa urheiluflopeista.

Hän sijoittui nimittäin kymmenen kärkeen Us Magazinen järjestämässä äänestyksessä, jossa näitä floppeja haettiin. Samalla Maxim-lehti totesi, että Beckhamin kiinnittäminen oli katastrofi. Supertähden siirtymisen amerikkalaiseen joukkueeseen oli tarkoitus tehdä eurooppalaisesta jalkapallosta amerikkalaisten mielestä kiinnostavaa, mutta tässä tavoitteessa on epäonnistuttu surkeasti. Lehden mukaan katsojamäärät ovat sen sijaan vähentyneet 25 prosenttia Beckhamin tulon jälkeen.