Iga Wyrwalista puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian glamour-mallien rivit tiivistyvät vuosi vuodelta, kun uusia tulokkaita tulee alalle. Yksi heistä on vielä Suomessa varsin tuntematon puolalaissyntyinen Iga Wyrwal, joka käyttää myös nimeä Eva Wyrwal.

20-vuotias vaalea kaunotar on ehtinyt lyhyellä, mutta rakettimaisella, urallaan poseerata jo muiden muassa maailmankuulussa Playboy-lehdessä sekä useissa muissa lehdissä. Kolmossivun tyttönä hän on koristanut muiden muassa Daily Star -lehden sivuja. Katso kuvat tästä.

Ewa Wyrwal muutti Puolasta Britanniaan vuonna 2006, minkä jälkeen hänellä on ollut kovasti vientiä glamour-mallina sekä alastonmallina. Huhtikuussa 2008 hänet äänestettiin Britanniassa Nuts-lehden äänestyksessä ”Vuoden seksikkäimmäksi tulokkaaksi” ja kuukautta myöhemmin ”Vuoden seksikkäimmäksi naiseksi yläosattomissa”.