Onnettomuus kuvauspaikalla – Hollywood-tähdet vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähden elämä ei ole aina turvallista edes hyvin vartioidulla kuvauspaikalla. Parin viime vuoden aikana elokuvien kuvauksissa sattuneet onnettomuudet ovatkin lisääntyneet selvästi. Tai vastaavasti ne on aiemmin onnistuttu pitämään paremmin salassa.

Joka tapauksessa vakaviakin onnettomuuksia on sattunut tämänkin vuoden aikana useita. Tuorein tapaus sattui Pittsburghissa, Yhdysvalloissa, jossa Russell Crowe ja hänen vastanäyttelijänsä Elizabeth Banks kuvaavat parhaillaan The Next Three Days -nimistä elokuvaa.

Onnettomuudessa paikallinen paloauto törmäsi pakettiautoon, jossa Hollywood-tähdet olivat parhaillaan sisällä, ABC News uutisoi tänään. Kuvaukset jouduttiin onnettomuuden takia keskeyttämään, mutta tähdet selvisivät rytäkästä ehjin nahoin ja uhkaavasta onnettomuudesta selvittiin peltivaurioin. Onnettomuus sattui keskiviikkoiltana, kun paloauto lähti Deutschtownin paloasemalta ja törmäsi kuvauksissa käytetyn auton etuosaan.