Pallot pomppivat suotuisasti – BB-Sami jatkaa talopäällikkönä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin tänään jälleen kuluvan viikon päällikkökilpailu. Tällä kertaa teemana oli koripallo, ja asukkaiden tuli heittää kymmenellä heitolla mahdollisimman paljon koreja.

Voitokkain asukas oli viimeviikkoiseen tapaan BB-Sami, joka siis jatkaa talon päällikkönä. Asia kerrottiin asukkaille hetki sitten, ja saman tien Sami kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on tänään tai huomenna tulossa taas asukkaiden uusjako slummilaisiin ja paratiisilaisiin päällikön päätösten mukaisesti.

Tänään vuorossa on myös asukkaiden nimeäminen häätöäänestykseen. Samilla on päällikkyytensä myötä immuniteetti nimeämisiin. Tällä viikolla slummilaiset saivat nimeämisoikeuden, mutta se vietiin heiltä sääntörikkomusten vuoksi ja samalla kolmikko passitettiin suoraan myös häätöäänestykseen.