Supertähti vararikossa – häätö kodista uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka näyttelijä Nicolas Cage on mahdollisesti vararikossa takavuosien menestyselokuvistaan huolimatta, sillä hän ei ole kyennyt maksamaan pankilleen kahden miljoonan lainaa takaisin ja joutuu siksi oikeuteen. Nyt samaan joukkoon on päätynyt myös laulaja Toni Braxton.

Braxtonia uhkaa häätö omasta kodistaan, koska hän ei ole kyennyt maksamaan pankilleen sovittuja lainanlyhennyksiä. Hän on jättänyt maksamatta 12.500 dollarin maksut Century Cityssä, Kaliforniassa, sijaitsevasta asunnostaan. Tästä syystä hänen pankkinsa Bank Of America hakee oikeudessa asunnon pakkolunastusta, TMZ uutisoi.

Summa on yksittäisenä varsin pieni, mutta ei ainoa. Viime viikolla Toni Braxton oli nimittäin edellisen kerran samanlaisissa otsikoissa, kun City National Bank haastoi hänet oikeuteen peräti 900.000 dollarin maksamattomien lainalyhennysten vuoksi. Toni Braxton on ollut vakavissa taloudellisissa ongelmissa sen jälkeen, kun hänen Las Vegasiin suunniteltu konserttisarjansa peruuntui viime vuonna.