Viikon rintavako -palkinnon saa…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneella viikolla useammatkin isot ja vähän pienemmät julkkisnaiset ovat keränneet itselleen palstatilaa paljastamalla antaumuksella rintavakojaan julkkisjuhlissa ja punaisilla matoilla. Nyt vuorossa on uusi tapaus, joka vienee samalla myös viikon rintavako-palkinnon.

Kyseessä on Kim Zoldiak, josta on tullut julkisuuden hahmo The Real Housewives Of Atlanta -realityohjelmansa myötä. Hän poseerasi toissailtana erittäin antavalla etumuksella varustetussa ja ennätyksellisen niukassa hopeanhohtoisessa iltapuvussa Fox Reality Channel Really Awards -realitygaalassa. Katso kuvat tästä.

Kotiäiti on tosin aiemmin mennyt myös tätä pidemmälle, sillä hän poseerasi taannoin yläosattomissa homojen oikeuksien puolesta järjestetyssä kampanjassa. Uutisoimme eilen kuinka toissapäiväisessä gaalatilaisuudessa Paris Hilton palkittiin Reality Innovator Award -palkinnolla.