Zombiet hyökkäsivät punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara oli viime viikonloppuna mukana Espanjan Sitgesissä järjestetyillä elokuvafestivaaleilla ja Zombieland-elokuvan ensi-iltajuhlissa. Tilaisuuden punaisella matolla koettiin illalla aikamoinen yllätys verenhimoisten elävien kuolleiden muodossa.

Leffan tähdet Emma Stone, Abigail Breslin ja Jesse Eisenberg olivat juuri saapuneet punaiselle matolle ja olivat poseeraamassa valokuvaajien sankalle joukolle, kun paikalle hyökkäsi yllättäen suurehko lauma verisiä ja nälkäisiä zombieita. Ne olivat peräisin kaupungissa samana iltana järjestetystä perinteisestä Zombiewalk-tapahtumasta.

Stara sai ikuistettua tilanteen valokuviin ja on nyt julkaissut kuvagallerian tilanteesta. Katso kuvat tästä. Oscar-ehdokkuuden taannoin jo kymmenvuotiaana saanut Breslin ja Superbad-elokuvasta tuttu Stone pelästyivät eniten, kun miestähdet ottivat puolestaa yllättävän tilanteen varsin rauhallisesti. Naistähtien ilmeet ovat näkemisen arvoiset.