BB-Esa A kosti hänet nimenneelle Samille

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother talon päällikkö Sami joutui tiukan paikan eteen, kun isoveli antoi hänelle tehtäväkseen nimetä neljännen henkilön tämän viikon häätöäänestykseen. Sami nimesi harkinnan jälkeen Esa A:n. Muille asukkaille näytettiin eilen Samin päiväkirjahuonekäynti, jossa mies perusteli valintansa.

Tänään iltapäivällä Esa A järjesti Samille pienen jekun koskien hänen valintaansa häätöäänestykseen. Mies otti käsiinsä kananmunan ja asteli Samin luo.

– Olen pohtinut eilistä, vaikka tämä häätöön joutuminen on ollut joissain määrin ei niin traumaattista ja järkisyyt käytiinkin jo eilen lävitse, mutta olen hieman katkera tästä kuitenkin kaikesta huolimatta, Esa puheli viitaten häätöäänestykseen joutumisestaan.

– Luulin, että olisin ollut isompi ihminen, mutta en tähän pystynyt kaikesta huolimatta.

– No siis olet. Isoin kaikista, sen takia just sä ootkin siinä, Sami kehui miestä. 

– No, joka tapauksessa pientä katkeruutta tunnen syvällä sisässäni ja siksi haluaisin pyytää sinulta jotain. Minulla on tällainen fantasia tai oikeestaan naurettava mielihalu, jonka toteuttamisessa sinä voisit olla osallisena, Esa aloitti salaperäisesti.

 

– Siihen liittyy kananmuna. Yleensähän mä en leiki ruualla, mutta mielihalu nyt ois sellanen, että haluaisin rikkoa jonkun henkilön päähän sen. Kananmuna on tietysti raaka, Esa jatkoi kananmuna kädessään. 

Sami oli juuri hetkeä aiemmin saanut hiuksensa laitettua. Mies oli viettänyt useita minuutteja kylpyhuoneessa suoristusraudan ja geelin avulla kampaustaan väkertäen.

– Ai v***u just kerkesin tukan laittaa. Eikö kävis vähän myöhemmin tai huomenna tai vaikka suorassa lähetyksessä? mies ehdotteli Esalle.

Esa halusi kuitenkin suorittaa kananmunan rikkomisen samantien, joten lopulta Sami suostui ja kumartui ottamaan raa-an kananmunan vastaan.

– Tän jälkeen me ollaan sujut. Ei katkeruutta. Mä haluan myös kiittää etukäteen, kun suot mulle tämän hetken ja mielihalujen toteutuksen, Esa lausui ennen kuin murskasi kananmunan Samin päähän.

Kaikkien yllätykseksi kananmunan kuorien sisältä ei valunutkaan minkäännäköistä sisältöä. 

– Tää on tyhjä tää kananmuna! Sami huusi mentyään kylpyhuoneeseen.

Esa oli viime yönä muiden asukkaiden nukkuessa poistanut veitsen ja pillin avulla raa-asta kananmunasta sisällön, jolloin jäljelle jäi vain kuoret. Näin ollen Samin päähän murskaantui pelkät kuivat kuoret. 

Talon asukkaat repesivät villiin nauruun jekun paljastuttua ja kehuivat pilan olleen erittäin fiksu ja onnistunut. Kukaan ei osannut arvata, että kananmuna olisi ollut tyhjä.