BB-Sami epäuskoiselle Danalle: ”Tää on koko homma sit siinä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa laskeskeltiin eilen illalla ajankulua talossa ja päiviteltiin sen nopeutta. Paratiisin asukkaita ihmetytti kovasti se, että tuotantokautta on enää yllättävän vähän jäljellä. BB-Sami ja BB-Aso laskeskelivat päässään kuinka monet bileet he voivat vielä korkeintaan viettää talossa.

– Tulee yhdeksäs viikko ensi viikolla käyntiin, Aso laskeskeli.

– Siis tän sunnuntain jälkeen on enää viisi viikkoa vai? BB-Dana kysyi.

– Ääh, ei oo enää kuin viisi viikkoa, Sami korjasi.

Dana pyöritteli epäuskoisesti päätään. Hän ei ollut uskoa, että kisan loppu häämöttää jo.

– Ei voi olla totta. Voi v**tu. Sitten tää koko homma on niinku loppu? Dana ihmetteli.

– Tää on koko homma sit siinä. Enää neljä viikonloppua ennen sitä finaaliviikonloppua, Sami totesi.

Sängyssä maannut Dana ei ollut uskoa korviaan ja vetikin peiton pikaisesti korvilleen ja päätti suunnata unten maille. Aso, Sami ja Toni päättivät keitellä itselleen kaakaota ja he suuntasivat terassille nauttimaan olostaan. Pian myös Dana saapui terassille peittoonsa kietoutuneena ja keskustelu jatkui rentona. Slummilaiset olivat olleet tässä vaiheessa jo parin tunnin ajan nukkumassa.