Ei kenguruita lentokentällä – ”tyhmä amerikkalainen” pettyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-sarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kristen Bell on kertonut pettyneensä saavuttuaan taannoin Australiaan. Lentokentällä ei nimittäin pomppinutkaan kenguruja, kuten hän oli etukäteen odottanut.

Gossip Girl -suosikkisarjassakin nähty tähti saapui Sydneyn kansainväliselle lentokentälle markkinointikiertueellaan. 29-vuotias tähti odotti paitsi tapaavansa kenguruja, myös pääsevänsä halaamaan tällaista hellyttävää luontokappaletta.

– Minä, kuten kaikki muutkin tyhmät amerikkalaiset, oletin näkeväni kenguruja lentokentällä. Luulin myös, että ne haluavat halata meitä yhtä paljon kuin me niitä. Tuo on todellakin se kuva, joka meillä täällä on. Vasta siellä käyminen sai minut ymmärtämään, ettei näin olekaan, Kristen Bell kertoi torstaina uutistoimisto AAP:n haastattelussa Los Angelesissa.

– Opin samalla reissulla myös koaloista ja siitä kuinka eukalyptus on niille kuin huumetta ja kuinka ne vain nukkuvat kaiket päivät. Ne ovat kuin pieniä narkkareita.