Elisabetta Gregoracin rinnat pursuavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuvista, joissa formulapomo Flavio Briatoren mallivaimo Elisabetta Gregoraci nähtiin lomailemassa Toscanassa, Italiassa, yhdessä ystäviensä kanssa. Miehet oli tällä kertaa jätetty kotiin ja kaunottaret saivat nauttia rantaelämästä rauhassa.

Nyt 29-vuotias vaimo poseeraa paparazzikuvien sijaan oikeissa mallikuvissa. Ilmeisesti kuvausten budjetti on ollut keskimääräistä tiukempi, sillä Gregoracille ei ole kuvien perusteella ollut varaa hankkia tarpeeksi isoa mekkoa. Hopeinen asu ei nimittäin kykene pitämään hänen rintavarustustaan aisoissa. Ei ainakaan tyylikkäästi. Katso kuvat tästä.

Kesällä Elisabetta Gregoraci kuvattiin yhdessä Flavio Briatoren kanssa lomailemassa St. Tropezissa, Ranskassa. Elisabetta ja Flavio tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa.