Jessica Simpson suivaantui läskivitseistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on ollut viimeisen vuoden aikana otsikoissa nopean lihomisensa ja taas laihtumisensa merkeissä. Tähden uralla ei ole tapahtunut kovinkaan paljon, joten hänen muut henkilökohtaiset asiansa ovat vallanneet viihdelehdet.

Viime sunnuntaina amerikkalaiset televisiokatsojat saivat nähdä ruuduissaan animaation, jossa pilailtiin sekä Dallas Cowboys -joukkueen että Jessica Simpsonin lihavuuden kustannuksella ja verrattiin julkkisnaista massiiviseen pelaaja Flozell Adamsiin.

Jessica Simpson ei pitänyt vertailusta ja osakseen saamasta läskivitsistä. Hän kommentoi asiaa Twitter-blogissaan.

– En koskaan ymmärrä miksi ihmiset hyökkäävät nauraakseen. Olkaa omalla tavallanne kauniita älkääkä kuunnelko muiden mielipiteitä, Jessica kirjoitti.

Tämän jälkeen Fox-televisiokanava pyysi vitsailua anteeksi kaikilta joita se on loukannut. Kanavan tiedotteessa myönnettiin, että animaation huumori oli ollut epäasiallista. Jessica Simpson ei tämän jälkeen enää kommentoinut tapausta. Hän suuntaa pian kiertueelle uuden The Price Of Beauty -esityksensä merkeissä.