Kuollut poikabändi-tähti lennätettiin kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Boyzone-yhtyeen viime viikolla Mallorcalla menehtynyt jäsen Stephen Gately lennätettiin eilen kotikaupunkiinsa Dubliniin. Ruumis lennätettiin Irlantiin yksityiskoneella, jonka mukana häntä saattoivat myös yhtyetoverit Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham ja Shane Lynh.

Kostean juhlaillan jälkeen nukkuessaan kuolleen tähden kuolinsyytä ei ole vahvistettu, mutta viranomaisten mukaan se oli luonnollinen. Epävirallisten tietojen mukaan hänen keuhkoihinsa olisi kerääntynyt nestettä. Hänen on kerrottu käyttäneen kannabista ennen nukkumaanmenoaan.

Stephen Gately on määrä siunata ja lähettää viimeiselle matkalleen Dublinin keskustassa sijaitsevassa kappelissa. Hautajaisten odotetaan vetävän paikalle kymmeniä tuhansia yhtyeen faneja, ja poliisi valmisteleekin parhaillaan toimenpiteitä hautajaisia varten, Daily Mail -kertoi.