Cheryl Cole valloitti hymyllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen paikan Megan Foxilta Britannian FHM-lehden äänestyksessä taannnoin perinyt poptähti-malli Cheryl Cole on ihastuttanut jälleen fanejaan nimmaritilaisuudessaan. Tällä kertaa Cheryl Cole oli poistumassa BBC Radio One -radiokanavan haastattelusta.

Häntä vastassa oli satapäin innokkaita faneja. Harmaahattuisella ja nahkatakkisella kaunottarella oli aikaa jakaa heille nimikirjoituksia. Katso kuvat tästä.

Brittien tämän hetken kuumimpiin julkkiskaunotariin lukeutuva neitokainen kertoi taannoin olevansa ihastunut näyttelijäkaunotar Megan Foxiin ja ihailevansa myös Beyonce Knowlesia. Cole kertoi nolanneensa itsensä täysin tavatessaan taannoin Beyoncen henkilökohtaisesti.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.