Presidenttiehdokkaan tyttären rinnat puhuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kolumnisti ja bloggajaa Meghan McCain on suomalaisille vielä tuntematon nimi, mutta Yhdysvalloissa hän alkaa olla jo varsin tunnettu neitokainen. Hän on myös Barack Obaman presidenttikisan vastaehdokkaan, senaattori John McCainin, tytär.

Nyt Meghan McCain on noussut otsikoihin muuallakin kuin ainoastaan viihdelehdissä, sillä hän on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan itsestään tiukassa mustassa topissa, joka kykenee hädin tuskin pitämään sisällään hänen pullistelevat rintansa. Katso kuvat tästä.

McCain on saanut kuvistaan murskaavan negatiivista palautetta, joka on ylittänyt uutiskynnyksen monilla tahoilla, vaikka kuvassa ei esitellä juurikaan esimerkiksi paljasta pintaa. Presidentiksi hakenut isä on kuitenkin alentanut uutiskynnystä hänen kohdallaan. Nyt Meghan McCainin kerrotaan harkitsevan jopa Twitter-bloginsa sulkemista sinne suollettavien negatiivisten kommenttien takia. Hän on kuitenkin pyytänyt jo anteeksi seksikkään kuvansa julkaisemista.