Pamela Anderson poseerasi Baywatch-uikkareissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä jättisuosioon takavuosina noussut povipommi Pamela Anderson on pitänyt suosikkisarjassa nähtyä punaista uimapukuaan pitkään varastonsa kätköissä. Nyt maailmankuulu uima-asu on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun Pamelan ylle salamavalojen välkkyessä.

Pamela Anderson esiintyi legendaarisessa asussaan muotinäytöksessä ja sai valtaisat aplodit ainakin mieskatsojilta. Ikä on tehnyt Pamelalle tehtävänsä, mutta tutut uikkarit saivat hänet näyttämään jopa parikymmentä vuotta nuoremmalta. Katso kuvat tästä. Jostain syystä hän peitti välillä kasvonsa klovninaamarin taakse.

Kyseessä ei ole povipommin ensimmäinen muotinäytös tänä syksynä, sillä pari viikkoa sitten povipommi paljasteli sekä rintojaan että takapuoltaan Uudessa-Seelannissa järjestetyssä muotinäytöksessä. Viime kuussa hänen oli määrä poseerata PETA-järjestön turkisten vastaisessa mainosjulisteessa New Yorkin kolmella lentokentällä, mutta mainos oli viranomaisten mukaan liian seksikäs esiteltäväksi.