Povipommi Jordanin uskomaton romahdus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andresta riitaisan eron kuluneen vuoden aikana läpikäynyt Katie Price, eli povipommi Jordan, äänestettiin taannoin peräti kahteen otteeseen Britanniassa Vuoden parhaaksi julkkisäidiksi. Nyt hänen kulissinsa on kuitenkin romahtanut pahemman kerran.

Eron jälleen 31-vuotias Jordan suuntasi sivuraiteelle jätettyään lapsensa ex-miehen hoiviin ja lähdettyään juhlimaan, juopottelemaan ja kaatamaan miehiä Ibizalle. Tämä ei jäänyt edes ainoaksi reissuksi, ja niiden lisäksi Katie Price on sivaltanut miestään aina mahdollisuuden tullen alatyylisesti median välityksellä.

Mukavaksi kotiäidiksi luullun superjulkkiksen käytös tuli brittiyleisölle yllätyksenä, ja Jordanin suosio on samalla romahtanut. Hänen tuorein kirjansa joutui jopa kirjakauppojen boikottiin ja nyt tuore äänestystus on vahvistanut romahduksen.

Entinen Vuoden paras julkkisäiti valittiin nimittäin myös tänä vuonna ykköseksi, mutta toisesta päästä. Hän sai nimittäin Vuoden huonoimman julkkisäidin tittelin. Samaan aikaan ex-mies Peter Andre palkittiin Vuoden parhaana julkkisisänä. Britney Spears palkittiin nyt parhaana julkkisäitinä.