Twilight-tähti: ”Olen tylsä ihminen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinittyttöjen suosimasta Twilight-elokuvasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Kristen Stewart on paljastanut lehtihaastattelussa olevansa todellisuudessa tylsä ihminen. Parhaillaan uutta New Moon – Uusikuu -elokuvaansa maailmalla markkinoiva neitokainen kertoi asiasta Seventeen-lehdessä.

– Minä olen tavallaan tylsä ihminen. Pysyttelen mielelläni kotona, luen paljon ja soitan kitaraa. Minun täytyy soittaa paljon erityisesti nyt, kun teen aiheeseen liittyvää elokuvaa, Stewart kertoi.

Hän oli myös innoissaan Twilight-elokuvansa saamasta suosiosta.

– Olen onnellinen saadessani olla osa jotain, joka on kerrankin suurempaa kuin minä. Elokuvan menestys on todella coolia erityisesti siksi, että se on tärkeä osa elämääni ja olen panostanut siihen kaikkeni.

New Moon – Uusikuu saa maailmalla ensi-iltansa 20. marraskuuta.