Taas shokkipaljastus Anna Nicole Smithistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Yhdysvalloissa käydään oikeutta Anna Nicole Smithin kuoleman ympärillä. Samalla julkisuuteen on päätynyt runsaasti uusia tietoja superjulkkiksen elämästä.

Julki on tullut muiden muassa Smithin suhde Khristine Eroshevichiin ja huumeidenkäytön myötä pakaraan syntynyt mätäpaise. Nyt tähden henkivartija Maurice Brighthaupt on paljastanut uusia seikkoja. Hänen mukaansa Smith oli kuolla jo muutamia päiviä aiemmin.

Henkivartija kertoi, että povipommi löydettiin muutamaa päivää aiemmin kellumasta uima-altaasta Bahamalla. Tämä sattui kaksi päivää povipommin pojan kuoleman jälkeen. Ennen allasepisodia Anna Nicole Smith oli ottanut suuren määrän unilääkkeitä. Henkivartija sai nostettua povipommin pois altaan pohjalta ja pelasti samalla tämän hengen elvytyksellä.