BB: Poikien jekutus jatkuu paratiisissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa lauantai on lähtenyt rauhallisesti käyntiin. Talon päällikkö Sami teki eilen uuden jaon paratiisin ja slummin välillä, ja sen seurauksena paratiisissa on nyt pelkkiä miehiä.

BB-Sami siirsi eilen Kätlinin, Danan ja Esa A:n paratiisista slummiin sekä Markon ja Sampon slummista paratiisiin. Näin ollen Esa A päätyi ainoana miehenä naisvaltaiseen slummiin.

Uudet paratiisilaiset ovat iloinneet äijämeiningistään, sillä elo ilman naisia on poistanut selviä jännitteitä talosta. Eilen isoveli järjesti pojille raclette-illan, jonka aikana miehet saivat alkoholijuomia sekä grillata juustoja ja lihoja. Illan tunnelma säilyi kuitenkin erittäin rauhalisena, sillä isoveli ohjeisti miehiä käyttäytymään herrasmiesmäisesti.

Tänään iltapäivällä miehet järjestivät ajankulukseen toisilleen jälleen jekkuja. Tonin ollessa suihkussa suunnittelivat Sampo, Aso ja Sami tälle pientä pilaa. Miehet sekoittivat keittiössä pieneen kulhoon jogurttia, maitoa sekä raakaa kananmunaa ja asettivat tämän jälkeen kulhon kylpyhuoneen oven päälle.

Muut asukkaat seurasivat silmä kovana, kun kylpyhuoneen oven takaa alkoi näkyä liikettä. Suihkunraikas Toni avasi kylpyhuoneen oven, mutta muiden asukkaiden harmiksi kananmuna-jogurtti-seos tipahti Tonin pään sijaan suoraan lattialle. Toni otti jekun kohteeksi joutumisen tyynesti ja jätti Ason ja Samin siivoamaan jekustaan aiheutuneet jäljet.