Ruotsalainen suosikkiyhtye itsemurhakolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu ruotsalainen metalliyhtye Opeth joutui keikkabussillaan aiemmin tällä viikolla kohtalokkaaseen onnettomuuteen, jossa kuoli yksi ihminen. Bändi oli matkalla Irlannista Belgiaan.

Yhtyeen keikkabussi joutui nokkakolariin vastaantulleen henkilöauton kanssa. Turmassa auton kuljettaja menehtyi, mutta yhtyeen jäsenet selvisivät ilman vakavia vammoja. Kyydissä olivat basisti Martin Mendez ja kosketinsoittaja Per Wiberg. Yhtyeen laulaja kertoi onnettomuudesta MySpace-blogissaan.

– Sain juuri tekstiviestin Mendeziltä, joka kertoi että auton kuljettaja teki U-käännöksen keskellä moottoritietä ja että bussimme törmäsi siihen. Auton kuljettaja ikävä kyllä menehtyi turmassa, yhtyeen keulahahmo Mikael Akerfeldt kirjoitti,.

– Se oli itsetuhoinen teko ja poliisi on löytänyt itsemurhaviestin hänen autostaan. En tiedä kuka hän oli, mutta ilmaisen silti osanottoni hänen läheisilleen.