Hollywood-hottis Scarlett Johansson ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelemiseen viime aikoina lähinnä laulamiseen vaihtanut näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson on ehtinyt viime aikoina myös keikkailemaan laulajana. Nyt hänellä on kuitenkin ollut aikaa poseerata myös mainoksessa.

Nyt kaunotar nähdään espanjalaisen Mango-vaatemerkin mainoksissa näyttävissä retrohenkisissä kuvissa. Kuvissa ei nähdä juuri keskimääräistä enempää paljasta pintaa, mutta tyylikkyyttä niissä on mukana riittämiin. Katso kuvat tästä.

Julkisuudessa Scarlett Johansson on viime aikoina kertonut pelkäävänsä esiintymistä. Hän on työstänyt uuden Break Up -albuminsa yhteistyössä Pete Yornin kanssa, ja heidän on määrä suunnata lähiaikoina yhdessä myös kiertueelle. Viime vuonna julkaisulla ensimmäisellä albumillaan, Anywhere I Lay My Head, Scarlett esitti cover-versioita Tom Waitsin kappaleista.