BB-Kätlinin suihkusessio käänsi katseita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon iltapäivässä nähtiin myös naiskauneutta, kun slummissa jälleen asustava BB-Kätlin käväisi suihkussa. Häneen silmänsä iskeneet BB-Aso ja BB-Toni olivat molemmat seuraamassa ulkona tapahtunutta suihkusessiota.

Miehet eivät lainkaan peitelleet pihavisiittinsä tarkoitusta, vaan seurasivat silmä kovana Kätlinin suihkuttelua. Neitokainen oli pukeutunut bikineihin. Kätlin ei tuijottelusta pitänyt ja hän sai myös Markon paheksumaan miesten katseita. Mutta turhaan.

Toni ja Aso viihdyttivät itseään Kätlinin takapuolen kustannuksella ja he puhuivat siitä myös keskenään.

– Voi että Kätlinillä on hyvä p**se, Toni totesi kovaan ääneen niin että neitokainen itsekin kuuli kommentin.

– Kätlin miksi sä kiusaat ihmisiä? Aso jatkoi.

Hetken Kätlinin takapuolta seurattuaan miehet jättivät hänet kuitenkin rauhaan ja siirtyivät sisälle. Siellä olikin menossa toisenlainen episodi, jossa BB-Minna tirautti hieman kyyneleitäkin.

Minna palasi päiväkirjahuoneesta kyyneleet silmissään. Hän ei kuitenkaan saanut kertoa muille asukkaille päiväkirjahuoneen keskusteluista, joten itkun syy jäi vielä epäselväksi. Minna kuitenkin kertoi häntä lohduttaneelle Danalle ettei ole surullinen. Myös Sami ihmetteli kyyneleiden syytä, mutta se jäi vielä pimentoon.