BB-Kätlinin takapuoli kiinnitti katseet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viikonloppu on sujunut pääosin tylsissä tunnelmissa, ja myös perjantaiset bileet lukeutuivat tuotantokauden tylsimpiin, kun paratiisissa on vain miehiä.

Slummissa nyt asustava Kätlin kiinnosti kuitenkin myös paratiisilaisia. Erityisesti BB-Toni näytti eilen olevan kiinnostunut virolaissyntyisen kaunottaren takapuolesta. Toni on aiemminkin ilmoittanut olevansa kiinnostunut Kätlinistä, mutta mahdollista suhdetta heidän välilleen ei ole ainakaan vielä syntynyt.

Eilen illalla rovaniemeläismies seurasi jälleen tarkkaan ihastustaan ja jäi pitkäksi aikaa tuijottelemaan hänen peppuaan. Lopulta Toni tiedusteli miksi naisen housut nousevat yleensä pepun väliin. Myös naiset olivat kiinnostuneita Kätlinin pepusta, ja lopulta hän joutui selittelemään perineensä takamuksensa muodon äidiltään, koska hänen siskollaan oli samanlainen.

Toni yritti lämmitellä Kätliniä monin tavoin, mutta edelleen tuloksetta. Kätlin on puolestaan aiemmin todennut, ettei aio harrastaa seksiä talossa. Siten Tonin lämmittely-yritykset voivat olla turhia. BB-Aso puolestaan hehkutti taannoista keskustelua seksiasennoista. Naiset eivät kuitenkaan olleet hänen kanssaan samoilla linjoilla, ja lopulta BB-Minna lupasikin hankkia hänelle ensi jouluna lahjaksi seksioppaan.