BB-Marko avautui Kätlinille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan jännittynyt tunnelma, kun illan suora häätölähetys lähestyy. Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla BB-Sampo, BB-Minna, BB-Marko ja BB-Esa A.

Ensinmainittu kolmikko on pudotusuhan alla slummissa tehtyjen sääntörikkomusten takia. Esa A on puolestaan mukana, koska Isoveli määräsi talopäällikkö Samia valitsemaan yhden asukkaaista äänestykseen neljänneksi.

Erityisesti Marko on tänään hermoillut mahdollisesta häädöstään, ja hän avautuikin tuntemuksistaan Kätlinille heti aamutuimaan.

– Kyllä mua jo vähän jännittää tuo ilta. Tietysti mietityttää, että jos joutuu lähtemään, mutta ei se maailmanloppu ole. On kuitenkin neljä viikkoa saanut olla. Tietysti harmittaa jos joutuu lähteen, kun täällä on niin mukavaa porukkaa, Marko totesi Kätlinille.