BB-Marko makuuhuonepuuhista: ”Sitä se on kun on miesten kesken”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa on tällä hetkellä varsin miehinen tunnelma, kun talon kaikki naiset on passitettu slummiin. Viime yönä pojat innostuivatkin vahdikkaaseen toimintaan, josta oli kuitenkin miehisyys kaukana.

BB-Marko paljasti aamutuimaan Kätlinille, että miehet olivat leikkineet keskenään yöllä tyynysotaa ja telmineet yhdessä. Ainakin Markon kertomuksen perusteella hän oli itse nauttinut telmimisestä kovasti. Kätlinin mielikuvituskin pääsi ilmeisesti laukkaamaan.

– Teillä taitaa olla kivaa siellä… vain miesten kesken, Kätlin tiedusteli vienosti.

Marko ei tämän tarkemmin kertonut mitä makuuhuoneessa oli tapahtunut, mutta koko yö ei kuitenkaan sujunut yhtä auvoisissa merkeissä.

– Noo joo, mutta yöllä nuo alkoi kyllä haista tuolla. Sitä se on kun on miesten kesken, Marko totesi neitokaiselle.