Big Brotherissa tänään merkittäviä muutoksia – uutta sutinaa tiedossa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta poistuu tänään ainakin yksi asukas, mutta tilalle on tulossa Subin ilmoituksen mukaan peräti neljä uutta asukasta, jotka kaikki ovat sinkkuja.

Uusista tulokkaista kolme on naisia ja yksi on mies. Nuorin uusi naisasukas kertoo Subin mukaan olevansa fiksu, filmaattinen ja atleettinen nainen, joka haaveili lapsena jääkiekkoilija-poikaystävästä ja misseydestä. Toinen uusi BB-nainen on kertomansa mukaan iloinen ja tunteellinen, ja hän unelmoi elämän pituisesta rakkaudesta.

Kolmas uusi naisasukas on ylpeä suomenruotsalainen, joka kertoo rakastavansa ruoanlaittoa ja syövänsä pienestä koostaan huolimatta enemmän kuin moni mies. Uusi miesasukas on puolestaan savolainen ja akateeminen kolmekymppinen, joka kammoaa auktoriteetteja.

Uusien asukkaiden henkilöllisyydestä on käyty kuluneen viikon aikana verkossa aktiivista keskustelua ja nimien selvittämiseksi on tehty todellista salapoliisityötä. Esille uusiksi asukkaiksi on noussut ainakin kuusi nimeä, joista korkeintaan neljä voi siis pitää paikkaansa.

Uudet naiset ovat mitä ilmeisimmin erityisesti Ason ja Tonin mieleen, sillä he ovat molemmat toivoneet saavansa taloon sinkkunaisia. Nyt heitä astelee taloon kerrallaan peräti kolme. Näin ollen talossa tullaan todennäköisesti näkemään lähipäivinä uutta sutinaa.