Hollywood-tähti: ”Jack Nicholson vei naiseni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Dennis Hopper on paljastanut haastattelussa jäävänsä naistenkaatamisessa kollegansa Jack Nicholsonin jalkoihin. 73-vuotias näyttelijä kertoi 71-vuotiaan Nicholsonin olleen heidän nuoruudessaan menestyksekkäämpi naisten suhteen.

Easy Rider -klassikkoelokuvan tähti paljasti myös, että miehet ovat tavoitelleet samoja naisia, mutta näissä kisailuissa Nickholson vei yleensä voiton viemällä Hopperin naiset.

– Minä pokasin naisen, ja sitten hän veti tämän puoleensa, tähti paljasti Variety-lehden haastattelussa.

Dennis Hopper ja Jack Nicholson ovat olleet hyviä ystäviä siitä saakka kun he tapasivat vuonna 1969 Easy Rider -elokuvan kuvauksissa. Naistensa varastamisesta huolimatta hän kertoo Nicholsonin olevan edelleen yksi hänen parhaista ystävistään.

– Hän on upea tyyppi. Hän on kunnon ystävä, sillä hän vastaa aina puheluihini, Hopper kertoi.

Samassa haastattelussa Hopper kertoo myös saaneensa aikanaan arvokkaita neuvoja näyttelemiseen itseltään James Deanilta.

– Näyttelijänä hän muutti täysin työtapani. Luulin olevani paras nuori tähti Hollywoodissa, tai ehkä jopa koko maailmassa, kunnes tapasin hänet. Sitten huomasin, että en ollut läheskään hänen veroisensa.