Nicolas Cage vararikossa – miljoonia taivaan tuuliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet pariinkin otteeseen väitteistä, joiden mukaan Hollywood-tähti Nicolas Cage olisi vararikossa. Nyt asiaan on saatu viimein vahvistus, sillä hänen miljoonansa ovat kadonneet taivaan tuuliin sijoitusten kautta.

Huhut vararikosta alkoivat, kun Cagelle kaksi miljoonaa dollaria lainannut pankki haastoi hänet äskettäin oikeuteen maksamattomien lainanlyhennysten takia. Nyt karu totuus huhujen takaa on tullut julki, kun näyttelijä on haastanut omaisuuttaan hoitaneen varainhoitaja Samuel Levinin oikeuteen.

TMZ-lehden saamien oikeuden asiakirjojen mukaan Nicolas Cage vaatii jopa 20 miljoonan dollarin korvauksia väärien sijoitusten myötä kadonneesta omaisuudestaan. Haasteen mukaan Levin on toiminut varomattomasti ja epäammattimaisesti tähden rahojen kanssa. Nyt myös verottaja vaatii vararikossa olevalta tähdeltä kuuden miljoonan jälkiveroja.