Nörttien kuningatar valittiin – seksikkäin voitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten muiden missi- ja mallikilpailujen ohella nyt myös nörtit ovat saaneet oman missikisansa. Siinä nörtit tosin vain äänestävät, eivätkö siis ole ehdolla.

Lauantaina Los Angelesissa Spike TV Scream 2009 -festivaaleilla järjestetyn äänestyksen voittajaksi selviytyi Transformers-elokuvaakin tähdittävä kaunotar, joka on itsekin todennut julkisesti olevansa todellisuudessa varsinainen nörtti. Voittajaksi valittiin nimittäin Hollywood-kaunotar Megan Fox.

Kaunottaren palkinto tuli leffan jatko-osasta Transformers 2: Kaatuneiden kosto, joka palkittiin Foxin lisäksi myös parhaista erikoistehosteista. Gaalan palkituin elokuva oli kuitenkin Twilight – Houkutus, joka sai yllättäen peräti neljä pystiä. Leffan parhaan roolin tehnyt Taylor Lautner palkittiin parhaana tulokkaana. Televisiopuolella menestyksekkäin oli True Blood -sarja.