Totuus julki – heavytähti uhkasi hakata toimittajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Megadeth-yhtyeen keulahahmo Dave Mustaine on suuttunut sen jälkeen kun musiikkilehti kirjoitti hänen Metallica-lausuntonsa lehteen. Norjalaisen Lydverket-lehden toimittaja oli tiedustellut Mustaineilta hänen Metallica-ajoistaan.

Metallican riveissä aiemmin musisoinut Mustaine sai aikoinaan potkut bändistä ja perusti oman yhtyeen. Asiasta edelleen katkera rokkari kommentoi toimittajalle varsin kärkevästi aikojaan mammuttiyhtyeen riveissä ja suhdettaan Metallica-tähti James Hetfieldiin, mutta ei halunnut lausuntojaan julkisuuteen.

Lehdessä julkaistussa jutussa oli kuitenkin mukana myös nämä osuudet, vaikka rokkari oli luullut niiden olleen haastattelun ulkopuolisia keskusteluja. Hänen tiedottajansa oli nimittäin kieltänyt kaikki Metallica-aiheiset kysymykset. Nyt Dave Mustaine on uhannut hakata aiheesta kirjoittaneen toimittajan sairaalakuntoon ja haukkuu lehden blogissaan yhtyeensä verkkosivuilla.