Yhdysvaltojen ”Pallopoika” olikin massiivinen huijaus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa viikonlopun puhutuin aihe on ollut kuusivuotias Pallopoika, jonka luultiin torstaina lentäneen isänsä rakentamalla valtavalla ilmapallolla taivaan tuuliin. Tapaus aiheutti valtavan pelastusoperaation, joka maksoi miljoonia.

Poika löytyi kuitenkin myöhemmin kotoaan, mutta tapauksella ei välttämättä silti ole onnellista loppua. Perjantaina pojan isä Richard Heene joutui nimittäin poliisikuulusteluihin, ja rikostutkinta jatkuu viikonlopun jälkeen. Tutkinnassa on nimittäin selvinnyt, että isä on jo pidemmän aikaa halunnut epätoivoisesti tulla kuuluisaksi.

Hänen entinen työntekijänsä Robert Thomas kertoi Gawker-julkaisulle, että Heene on kaavaillut omaa realityohjelmaa ja suunnitellut mediatempausta, joka tekisi hänestä tunnetun. Nyt palloskandaalin epäillään olleen tämä temppu. Heenen kerrotaan jääneen koukkuun julkisuuteen oltuaan mukana Vaimot vaihtoon -realityohjelmassa. Nyt perheeltä tullaan mahdollisesti vaatimaan miljoonien korvauksia turhista pelastustoimista.