Alastoman BB-Iidan suihkukuvat vuotivat jo verkkoon

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon muuttanut chat-juontaja ja bikinimalli BB-Iida suuntasi tänään rohkeasti suihkuun monista muista asukkaista poiketen alastomana. Nyt suihkusessiota voidaan ihastella jo myös nettikuvissa.

BB-Iida poseeraa nimittäin alastomana suihkukuvissa, jotka ovat päätyneet nettiin jo hänen ensimmäisen aamupäivänsä aikana. Kuvien koon ja laadun perusteella otokset ovat ilmeisesti peräisin ohjelman 24/7-nettilähetyksestä. Verkossa on julkaistu ainakin neljä kuvaa suihkuttelevasta vaaleasta kaunottaresta.

Kuvat leviävät nyt internetin kuvapalstalla ja irc-keskusteluissa, mutta niiden poistamista tullaan mahdollisesti vaatimaan ohjelmaa esittävän Subin toimesta. Kuluvan tuotantokauden alkupuolella muiden muassa Kätlinin ja Danan suihkukuvat vuotivat nopeasti internetin syövereihin ja jopa ohjelman virallisille kuvasivuille. Yksi näistä kuvista onkin kauden katsoituin BB-kuva.