BB-Dana ja Kätlin ottivat kovat keinot käyttöön

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen saapuneiden uusien asukkaiden joukossa oli yksi mies ja peräti kolme naista, ja kaikki ovat sinkkuja. Talon ”vanhat naiset” BB-Dana ja BB-Kätlin joutuivat katselemaan uusien asukkaiden juhlimista slummin puolelta saamatta itse ottaa osaa kemuihin.

Uusilla kaunottarilla on ollut selvä vaikutus naisten käyttäytymiseen, sillä tänään Dana ja Kätlin ovat panostaneet ulkonäköönsä selvästi enemmän kuin tavallisesti. BB-Sami arvelikin jo eilen, että naiset potevat takuulla mustasukkaisuutta tulokkaiden takia.

Tänään molemmat neitokaiset ovatkin Samin ennustuksen mukaisesti meikkaamisen lisäksi myös pukeutuneet ja laittaneet hiuksensa selvästi tavallista arkiaamua tyylikkäämmin. Dana veikkasi, että paratiisilaisia hemmotellaan pian uusilla juhlilla, mutta Aso oli eri mieltä.

– Meillä oli jo eilen bileet, Aso totesi.

– Eikun ne oli oikeestaan vaan tuparit, Teillä on tänään tai huomenna bileet, mä uskon, Dana toisti epäilynsä.

Asukkaiden aamutoimien aikaan BB-Saranna suuntasi suihkuun, ja häntä palvelemassa nähtiin sekä Aso että Sami. Molemmat olivat innokkaasti tuomassa uudelle BB-asukkaalle pyyhettä. Uudet asukkaat ovat olleet aamulla varsin hissukseen, mutta eilen BB-Aso ja BB-Iida vaikuttivat löytäneen yhteisen sävelen.