BB-Sami Asolle uudesta blondista: ”Haastetta on”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntai-iltana muuttanut vaalea chat-kaunotar BB-Iida on viemässä Kätlinin paikan talon miesten ykköskohteena. Erityisesti BB-Aso otti hänet eilen lämpimästi vastaan ja hakeutui useita kertoja uuden naisasukkaan seuraan.

Mister Finland -kilpailussa menestynyt Aso ja Miss Bikini -kisassa menestynyt Iida suuntasivat kahdestaan tupakalle talon terassille. He löysivät heti yhteisen sävelen ja small talk sujuikin hyvin molemmin puolin. Iida kertoi jännittäneensä kovasti taloon muuttoa.

– Aiemmin viikolla jännitti paljon enemmän kuin tänään. Mulle tuli sellaisia kramppeja, että mitä mä on oikein tekemässä. Mut ei enää oo mitään, BB-Iida kertoi.

– Joo, kaikille meille on tullut niitä. Ihana pitkästä aikaa nähdä ihmisiä.  Mä oikeesti pelkään, kun tuolla tehtäväalueella näkee ihmisiä, ja sit pelkää oikeen että siellä on ihminen, Aso yritti selittää ympäripyöreästi.

Tämän jälkeen Aso ja Iida jatkoivat jutustelua Turun yöelämästä ja molempien suosikkibaareista kaupungissa. Toni tullessa terassille keskustelu päättyi kuin seinään ja molemmat suuntasivat sisään. BB-Sami käveli pian Ason ohi ja heitti virne kasvoillaan pienen kommentin.

– Haastetta on, haastetta on, Sami totesi Asolle ohimennen tämän tultua sisään taloon.