BB-Sami: ”Kätlin ja Dana on mustasukkaisia”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilinen yllätyskäänne, eli peräti neljän uuden asukkaan saaminen taloon, sai talon vanhemmat asukkaat pelkäämään paikkansa puolesta. Erityisesti miehet totesivat uusien asukkaiden olevan uhka heille.

– Ei tullut Jennaa eikä Angelinaa. Hitto, ensi viikonloppuna lähtee kaksi, BB-Sami aloitti keskustelun.

– Sitä pitää nyt jo alkaa valmistautua henkisesti ensi viikonloppuun ja lähtöön. Nekin saavat nimetä, mutta me ei saada nimetä niitä. Ja ne tietää meistä jo kaikki. Mua alkaa oikeesti jännittää se ensi viikonloppu, BB-Toni totesi.

– Meitä on enää kahdeksan täällä ja jos kaksi lähtee niin on enää kuusi, Sami laski vanhojen asukkaiden määrää.

Samalla miehet olivat huomanneet slummin puolella narun takana uusien asukkaiden touhuja seuraavien Danan ja Kätlinin ristiriitaiset tunnelmat.

– Kätlin ja Dana on mustasukkaisia. Ei ne sitä myönnä, mutta tottakai ne on. Mä tiedän, että tää on paha paikka Kätlinille kun täällä on pari kaunista tyttöä lisää ja Kätlin haluaa olla se prinsessa kuitenkin, Sami sanoi.