BB-talossa riehaantunut tunnelma – bileet alkoivat!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin tänään uusia asukkaita, ja hetki sitten varastohuone aukesi. Sinne rynnännyt BB-Toni alkoi kiljua kuin pikkutyttö heti sisään päästyään, sillä varastohuoneessa paratiisin asukkaita odotti iso laatikollinen alkoholijuomia.

– Mitä te haluatte?! Mitä te haluatte?! Sanokaa vaan mitä te haluatte?! Toni huusi henkeään haukkoen.

– Voi Jesus Crazy! Aso hehkutti ja ryhtyi laulamaan kovaan ääneen.

– Olen gay tämä käy, Tero sa**ana solet gay! Muutkin miehet yhtyivät lauluun.

Slummissa parhaillaan olevat Kätlin ja Dana katselivat menoa vieno hymy huulillaan. Heistä välittyi selvästi hienoisen katkera tunnelma, kun neitokaiset joutuivat katselemaan talon kolmen uuden naisen hauskanpitoa narun takaa voimatta ottaa itse osaa juhliin.