Britney Spearsin bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kesällä vieraillut supertähti Britney Spears on jälleen bongattu nauttimassa vapaapäivästään aurinkoisissa tunnelmissa. Laulajatähti on nimittäin parhaillaan lomailemassa Meksikossa, ja häntä seuraavat paparazzit ikuistivat popparin rannalla.

Britney Spears oli pukeutunut mustiin bikineihin ja kahden lapsen äiti näytti esittelevän bikinivartaloaan varsin tyytyväisenä. Seurana rannalla hänellä oli uusi poikaystävänsä Jason Trawick sekä tietenkin myös kaksi poikaansa, Jayden James ja Sean Preston. Katso kuvat tästä.

Reissullaan Britney sai varmasti juhlia myös upeaa listamenestystään, sillä hänen uusi hittisinglensä 3 oli kolmeen vuoteen ensimmäinen singlejulkaisu, joka nousi suoraan Yhdysvaltojen Billboard-singlelistan ykköseksi.