46-vuotias Courtney Cox upeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta supertähdeksi aikoinaan noussut näyttelijätär Courtney Cox on ikuistettu pitkästä aikaa vähissä vaatteissa. Hollywood-tähti kuvattiin nimittäin viettämässä vapaapäiväänsä uimarannalla.

46-vuotias näyttelijätär ja yhden lapsen äiti oli sonnustautunut rantapäiväänsä varten valkoisiin bikineihin, jotka paljastivat hänen upeasti säilyneen vartalonsa. Raskausaikana kertyneet kilot ovat haihtuneet jo vuosia sitten, sillä Cox on pitänyt itsensä huippukunnossa. Katso tuoreet kuvat tästä.

Courtney Cox sai esikoisensa jo vuoden 2004 kesällä miehensä David Arquetten kanssa. Lapsi syntyi vain päivää ennen Courtneyn 40-vuotiaspäivää. Sitä ennen pariskunta oli yrittänyt saada lasta jo vuosien ajan.