Murtovarkaille jättisaalis realitykaunottaren kotoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoista tunnetun Kardashianin siskosparin toinen osapuoli Kourtney Kardashian on joutunut suurehkon rikoksen uhriksi, sillä hänen kodissaan on käynyt murtovarkaita.

Kutsumattomat vieraat saivat kohukaunottaren Calabasasissa sijaitsevasta kodista viikonloppuna suuren saaliin, sillä jo pelkästään varastettujen korujen arvoksi on TMZ-julkaisun mukaan alustavasti laskettu satojatuhansia dollareita.

Varkaiden matkaan lähti muiden muassa Cartierin ja Rolexin kellot sekä timanttikoruja ja perintökoruja. Murto huomattiin, kun Kourtney saapui kotiinsa lauantaina oltuaan muutaman tunnin ajan illallisella poikaystävänsä kanssa. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että asunto sijaitsee tarkasti valvotulla ja kokonaan aidatulla julkkisten suosimalla asuinalueella.