Oktoberfestit alkoivat BB-talossa – tulossa kosteat juhlat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päästiin eilen juhlien makuun uusien asukkaiden tultua taloon. Kemut olivat kuitenkin aika pienet, ja tänään BB-Kätlin ja BB-Dana ovatkin kertoneet useaan kertaan, että bileet eivät heidän mielestään jää tähän.

He olivatkin oikeassa, sillä hetki sitten paratiisilaisilla alkoivat saksalaistyyliset Oktoberfest-bileet. Talon pihamaalle komennetut asukkaat huusivat jälleen innostuksesta, kun heidät päästettiin takaisin sisään.

Paratiisin keittiön pöytä oli nimittäin katettu notkumaan ruokaa ja juomaa. Jokaiselle paratiisilaiselle oli laskettu myös saksalaistyylinen suuri tuoppi olutta. Lisää hauskaa oli kuitenkin tulossa, sillä heille oli varattu myös perinteiset saksalaistyyliset asut hattuineen ja pussihousuineen. Asukkaat suuntasivat innokkaasti makuuhuoneeseen pukemaan niitä ylleen. Oluttuopit saavat vielä lämmetä rauhassa pöydällä.