Robbie Williams sai selkäänsä brittilistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan kovasti kohuttua paluutaan tekevä brittipoppari Robbie Williams julkaisi juuri uuden Bodies-nimisen singlen paluualbumiltaan. Single nousi hienosti brittilistan ykköseksi, mutta löysi nopeasti voittajansa.

Nyt Williamsin uusi single on nimittäin saanut tehdä odotettua aiemmin tilaa brittilistan ykköspaikalla, kun X-Factor -ohjelmasta tunnetuksi vuonna 2008 tulleen Alexandra Burken uusi single Bad Boys nousi suoraan ykköseksi ja pudotti Robbien piikkipaikalta.

Kykyjenetsintäohjelman viime vuonna voitaneen Burken singleä myytiin kappalemäärissä mitattuna yli puolet enemmän kuin Take That -yhtyeestä aikoinaan menestyksekkäälle soolouralle suunnanneen Robbien singleä. Burke julkaisee esikoisalbuminsa tänään maanantaina.