Yllätys uusille asukkaille: Tyynysotaa keskellä yötä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa eilinen ilta sujui neljään uuteen asukkaaseen tutustuessa. BB-Antti, BB-Saranna, BB-Iida ja BB-Stephania saivat pienimuotoiset tupaantuliaiset, kun Isoveli tarjosi paratiisilaisille alkoholijuomia.

Ilta sujui kuitenkin varsin rauhallisissa merkeissä, mutta pullonpyörityksen aikana nähtiin hieman räväkämpääkin menoa. BB-Sami ja Stephania esittelivät asukkaille esimerkiksi Samin mielestä parhaita seksiasentoja. Antti sai puolestaan käskyn suudella talon kuuminta naista, ja hän valitsi kohteekseen Sarannan.

Makuuhuoneen puolelle siirryttyään asukkaat innostuivat käymään vielä tyynysotaa. Sitä onkin muisteltu tänä aamuna jo useita kertoja. Asia kävi ilmi myös, kun Antti keskusteli Markon ja Esan A:n kanssa paratiisin ja slummin nukkumajärjestelyistä. Luonnollisesti molemmat vanhat asukkaat olivat sitä mieltä, että slummissa on selvästi heikommat oltavat.

– Siellä ei ole tällaisia yllätystyynysotia keskellä yötä, Esa A kertoi.