BB-slummilaisille lähes mahdottomat salabileet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset ovat tällä viikolla suorittaneet salatehtävää, jossa heidän on pitänyt tunkeutua huomaamatta paratiisin puolelle ja varastaa sieltä esineitä. Esimerkiksi viime yönä Kätlin hiippaili paratiisin kylpyhuoneeseen varkaisiin.

Tänään slummilaisille annettiin vieläkin vaikeampi salatehtävä, salabileet. Nyt ei pelkät varkaissa käymiset enää riitä, vaan BB-Kätlin, BB-Dana ja BB-Esa A joutuivat järjestämään salabileet. Heidän tulee onnistua salaisen juhlimisen lisäksi myös käymään salaa paratiisin saunassa heittämässä löylyä sekä pulahtamassa paratiisin pihamaan ulkoaltaassa.

Paratiisin asukkaat eivät saa huomata heidän tekemisiään, joten tehtävän onnistuminen on lähes mahdotonta. Slummilaisille tulee ilmeisesti olemaan tarjolla myös alkoholia, mikä osaltaan vaikeuttaa tehtävän onnistumista. Erityisesti BB-talon bileissä useaan otteeseen hutikassa olleen Danan tulee kiinnittää huomiota juomisensa määrään.