Deep Insight voitti yllättäen MTV-äänestyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Deep Insight -yhtye on yllättäen voittanut Paras suomalainen esiintyjä -kategorian MTV Europe Music Awards -yleisöäänestyksessä. Yhtyeen haastajina olivat Apulanta, Cheek, Disco Ensemble ja Happoradio.

Äänestystulos on aiheuttanut runsaasti ihmetystä ammattipiireissä, sillä esimerkiksi Apulanta ja Cheek ovat kaikilla mahdollisilla mittareilla arvioituna moninkertaisesti suositumpia yhtyeitä suuren yleisön keskuudessa.

Deep Insight kilpailee voittonsa myötä 21 muun artistin kanssa Best European Act -palkinnosta. Äänestys on käynnissä nyt ja jatkuu 2. marraskuuta asti, jolloin viisi eniten ääniä saaneet ehdokkaat paljastetaan. Palkinnon voittaja julkistetaan suorassa lähetyksessä Europe Music Awards -gaalasta 5. marraskuuta.