Elviksen hiuksista maksettiin jättisumma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Elvikselle kuuluneet esineet ovat hänen kuolemansa jälkeen olleet arvossaan, mutta niiden lisäksi myös hänen hiuksillaan tehdään rahaa. Nyt on nimittäin myyty kourallinen rokkarin hiuksia.

Kyseessä on hiustuppo, jonka kerrotaan ajetun supertähden päästä hänen liityttyään armeijaan vuonna 1958. Siten hiuksiin liittyy myös mielenkiintoinen tarina ja Elviksen elämän merkittävä hetki. Hiustupon hinnaksi saatiin Chicagossa järjestetyssä Leslie Hindman Auctioneers -huutokaupassa peräti 15.000 dollaria, johon lisättiin vielä huutokauppakuluja 3.300 dollaria. Kokonaishinnaksi tuli siten 18.300 dollaria.

Myynnissä oli myös kaksisataa muuta Elvikselle kuulunutta tai häneen muuten liittyvää esinettä. Esimerkiksi Elvikselle kuulunut paita vaihtoi omistajaansa 52.000 dollarin hintaan. Kaupaksi meni levyjen lisäksi myös huiveja, valokuvia Elviksen häistä sekä hänen joulukorttejaan. Myyty kokoelma kuului edesmenneelle Elvis-keräilijä Gary Pepperille.