Kelly Osbourne: ”Olin viimeksi näin laiha narkomaanina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on tullut tunnetuksi perheensä realitysarjan lisäksi myös laulajana ja televisiotähtenä. Tällä viikolla kiertueellaan sairaalaan sikainfluenssaepäilyn takia kiidätetty poppari on nykyisin varsin timmissä kunnossa.

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa parhaillaan mukana oleva Kelly Osbourne kommentoi itsekin kuntoaan. Popparin mukaan hän on ollut edellisen kerran näin laiha käyttäessään huumeita. Silloin hän ei tosin tuntenut oloaan muuten aivan yhtä terveeksi.

– Olen ollut aiemminkin näin laiha, mutta se oli silloin kun käytin huumeita ja olin todella huonossa kunnossa, Kelly kertoi Daily Mail -lehdelle.

Päivittäiset tanssiharjoitukset ovat siis tehneet tehtävänsä, ja neitokaisen kunto on noussut huomattavasti. Tuoreita kuvia hänestä löytyy muiden muassa tästä.