Cheryl Cole dominoi myös singlelistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestämä Cheryl Cole, entinen Cheryl Tweed, on viime aikoina komeillut otsikoissa lähinnä ulkonäkönsä merkeissä. Nyt hän on kuitenkin osoittanut, ettei ole pelkkä kaunotar, vaan myös menestyvä artisti.

Alunperin Girls Aloud -tyttöyhtyeen riveistä tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt laulajakaunotar on nimittäin nyt valloittamassa kertalaakista debyyttisinglellään Britannian singlelistan ykköspaikan. Hänen taannoinen X-Factor -ohjelmansa esitys nosti seksikkyydellään mediamylläkän, jonka uskotaan nyt vaikuttaneen myös listamenestykseen.

Historiallisen listasijoituksen on tekemässä Cheryl Colen ensimmäinen soolosingle Fight For This Love, jota myytiin jo ensimmäisen myyntipäivänä peräti 134.193 kappaletta. Tällä myyntimäärällä ykkössija on varma, sillä viime viikolla ykkössijan valloittanut Alexander Burke myi Bad Boys -singleään viikossa 185.000 kappaletta. Listan laatijoiden mukaan Cole on asettamassa uudet standardit, joihin esimerkiksi tulevan joulun singlemyyntejä tullaan kateellisena vertaamaan, BBC uutisoi.