Rihanna rinnat paljaana uuden singlensä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on viimein lopettamassa pitkän hiljaiselonsa uuden musiikin saralla. Hän vihjasi viime viikolla faneilleen Twitter-blogissaan uudesta albumistaan ja paljasti samalla sen päätyvän kauppoihin 23. marraskuuta.

Pian odotetulta uudelta levyltä saadaan radiosoittoon myös uusi single, joka on nimeltään Russian Roulette. Viihdelehti Stara on nyt saanut haltuunsa singlen kansikuvan, joka tulee jatkamaan laulajan viime aikoina omaksumaa selvästi aikaisempaa rohkeampaa linjaa.

Rihanna nähdään nimittäin uuden singlensä kannessa yläosattomissa rinnat paljaana. Provokatiivisesti käsi ylhäällä poseeraavan r&b-kaunottaren ylävartalon ympärille on kiedottu ainoastaan piikkilankaa. Varsinainen single on kuitenkin hidas kappale. Katso kuva alta.

Rihanna Russian Roulette Cover Stara