Seksispekulaatioita BB-talossa – heiluiko Tonin ja Iidan peitto?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talossa syntyi eilen kaksi uutta orastavaa suhdetta, kun BB-Aso ja BB-Stephania sekä BB-Toni ja BB-Iida kuhertelivat keskenään. Yön tunteina tunteen kävivät kuumina.

Lopulta Stephania poistui kuitenkin Ason vierestä nukuttuaan sitä ennen miehen kanssa hetken aikaa lusikka-asennossa. Loppuyön neitokainen viettikin olohuoneen sohvalla. Tonin ja Iidan välit olivat kuitenkin astetta tätä lämpimämmät.

Tänään talossa ollaankin spekuloitu mitä uuden lemmenparin välillä yön aikana tapahtui. Epäilyt saivat alkunsa, kun BB-Saranna päätteli Markon puheiden perusteella parin edenneen peiton alla jo seuraavalle pesälle.

– Toni ja Iida on bylsiny eilen! Marko sanoi, että peitto oli vaan heilunut eilisyönä, Saranna hihkui.

– No ei kyllä olla, Iida kielsi heti seksin harrastamisen.

Tämän jälkeen myös paikalle saapunut Toni vahvisti, että parin välillä oli kyllä ollut läheisyyttä, mutta hän kiisti heidän menneen sitä pidemmälle.

– Vähän kiehnättiin eikä muuta, siinä se! Ei ainakaan mitään panemista, ei todellakaan, Toni selitti.

Keskustelua slummin puolelta seurannut BB-Kätlin pääsi samalla kuittaamaan Samille tämän taannoisesta seksiseikkailusta Justiinan kanssa. Samilla ei kuitenkaan viime yönä ollut minkäänlaista läheisyyttä naisten kanssa, ja hän itsekin valittelisi sitä eilen juovuspäissään.